Wij zijn Boekenplankenopmaat

Altijd op maat

Over ons

Meubelmakers met een hart voor creatieve interieuroplossingen. Zo mag je ons best noemen. Inmiddels hebben we ruim drie decennia aan ervaring met het bedenken en maken van meubels op maat. In 2013 kozen we echter bewust voor een nieuwe aanpak. “Ik heb nog een idee op de plank liggen”, zei een van onze compagnons. En een paar maanden later was Boekenplankenopmaat.nl een feit.


Een kwaliteit maatwerk product voor een scherpe prijs

Die zwevende plank was natuurlijk niet nieuw. Maar het kon vooral zoveel beter. We wilden een ophangsysteem ontwikkelen dat eenvoudig persoonlijk te maken zou zijn. In maatvoering én in uitstraling. Een zwevende plank met echte draagkracht. Want in de meeste gevallen kun je maar weinig kwijt op een wandplank. Onze planken moesten veel gewicht aankunnen, maar ook simpel te bevestigen zijn. En dat lukte. De honingraatstructuur in de planken zorgt voor de noodzakelijke stijfheid. Het stalen frame garandeert de draagkracht. De planken van Boekenplankenopmaat.nl kunnen wel wat hebben. Met Boekenplankenopmaat.nl maken we maatwerk meubelen voor ieder interieur toegankelijk.

Wij zagen wel door

Ook al regelen we steeds meer online, een kijkje in huis is gewoon heel waardevol. Vooraf even een bel of mail om nog wat zaken af te stemmen of het juiste gevoel te krijgen, dat is meer regel dan uitzondering. Het moet perfect, op de millimeter nauwkeurig en dat betekent dat we af en toe even door moeten zagen. Achteraf zien we natuurlijk graag het resultaat.

Het gevoel van thuiskomen

We zijn meer familie dan collega’s bij Boekenplankenopmaat.nl. Misschien wel omdat we jarenlang vanuit de werkplaats aan huis hebben gewerkt. De koffie en het broodje doen we altijd al aan de keukentafel. Inmiddels hebben we de keuken naar de werkplaats gehaald en is de werkplaats verplaatst naar de Wieringermeerpolder in Middenmeer.

We hadden meer ruimte nodig voor de machines en de voorraad. Maar dat familiegevoel, dat gaat er nooit meer uit. Dat krijgen we gelukkig ook terug van onze klanten. Aan de deur bij aflevering en digitaal via de reviews.