Media en nieuws

Media en nieuws;

Wat is nieuw bij Boekenplankenopmaat.nl? We willen zoveel mogelijk mensen bereiken, inspireren met onze maatwerk producten. En het leuke is dat we het samen doen met onze klanten. Regelmatig krijgen we de vraag of een bepaalde oplossing mogelijk is. Vaak passen we nog wat zaken aan, maar dat betekent niet dat het oorspronkelijke idee niet goed was. De vragen komen niet alleen van particulieren en ondernemers, maar ook de media weet Boekenplankenopmaat.nl te vinden.  

Het sociale gezicht van Boekenplankenopmaat.nl;

Boekenplanken op maat vind je naast de website op de bekende sociale platformen. Naast dat we een brede doelgroep hebben, vinden we het simpelweg leuk om je op de hoogte houden van nieuwe producten, trends in interieurinrichting en concrete oplossingen van en voor onze opdrachtgevers.

Op Pinterest delen we beeldmateriaal in verschillende categorieën. Van onszelf, maar ook van anderen waardoor wij weer geïnspireerd worden. Op Facebook vertellen we wat vaker verhalen over onszelf en over onze klanten en partners en op LinkedIn zoeken we vooral de ondernemers op in ons netwerk. En ook Instagram ontbreekt niet. Zie je snel online!