Betaal mogelijkheden

Bij Boekenplankenopmaat.nl bieden we je de mogelijkheid te betalen via:

  • iDEAL voor Nederlandse klanten, direct via je eigen bank
  • Bancontact voor Belgische klanten, direct via je eigen bank
  • CreditCard, indirect via je eigen bank

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je eigen internetbankier programma bij een online aankoop. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Met Bancontact winkel je vanuit uw luie zetel op elk moment van de dag en betaal eenvoudig en veilig met Bancontact. Dat kan in steeds meer online winkels, met uw kaart of via uw smartphone.

Betaal je met je creditcard, dan vragen wij naar je eigen naam zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC).

Na de betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling. Wanneer je deze alsnog wilt annuleren, dan kan dat, mits wij het artikel nog niet in productie hebben genomen. Neem in dit geval zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op en houd je ordernummer bij de hand.