Pieter Appelman | 21-06-2024

Zwevende Houten Plank

Wat is een Zwevende Houten Plank?

Een zwevende houten plank is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elk interieur. Het unieke ontwerp, waarbij de ophangsystemen onzichtbaar zijn, geeft de illusie dat de plank zweeft. Deze planken combineren esthetiek met praktisch nut, waardoor ze ideaal zijn voor het tentoonstellen van decoratieve items of het creëren van extra opslagruimte. Bij Boekenplankenopmaat.nl begrijpen we dat elke ruimte uniek is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en interieurstijl. Onze zwevende houten planken zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en afwerkingen, zodat u altijd een plank vindt die bij uw smaak past.

€46,00

De zwevende planken zijn er in twee smaken. Design folie toplaag & Eikenfineer houtlaag. Unieke wandplanken (38 mm dik) op maat gemaakt in meer dan 20 verschillende kleuren...

Toepassingen en Voordelen van Zwevende Houten Planken

Bij Boekenplankenopmaat.nl combineren we functionaliteit met stijl. Onze zwevende houten planken zijn niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Hier zijn enkele voordelen en toepassingen van onze zwevende houten planken:

Voordelen van Zwevende Houten Planken

  1. Ruimtebesparend: Door de onzichtbare ophanging ontstaat er een strak en opgeruimd uiterlijk zonder zichtbare beugels.
  2. Duurzaamheid: Onze planken worden gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals design folie en eikenfineer, afgewerkt met Monocoat olie.
  3. Eenvoudige Montage: Dankzij de blinde ophangsystemen zijn onze planken eenvoudig te monteren, zelfs voor de doe-het-zelver.
  4. Esthetisch Aantrekkelijk: De zwevende planken voegen een moderne, strakke uitstraling toe aan elke ruimte. Ze zijn beschikbaar in meer dan 20 kleuren en verschillende afwerkingen.
  5. Maatwerk: Of het nu gaat om een kleine plank voor in de keuken of een lange plank voor de woonkamer, wij maken de planken precies op maat naar uw wensen.

Toepassingen van Zwevende Houten Planken

  • Woonkamer: Creëer een stijlvolle boekenkast of een plek om decoratieve items tentoon te stellen.
  • Keuken: Gebruik zwevende planken om kruiden, servies of kookboeken binnen handbereik te houden zonder ruimte op het aanrecht in beslag te nemen.
  • Slaapkamer: Voeg planken toe voor extra opbergruimte voor boeken, planten of persoonlijke decoraties.
  • Badkamer: Ideaal voor het opslaan van handdoeken en toiletartikelen, terwijl het een moderne en opgeruimde look behoudt.
  • Kantoor: Perfect voor het organiseren van documenten, kantoorbenodigdheden en decoratieve objecten, waardoor een georganiseerde werkplek ontstaat.

Op zoek naar maatwerk?

Bij Boekenplankenopmaat.nl begrijpen we dat elk interieur uniek is en dat maatwerkoplossingen essentieel zijn om de perfecte sfeer en functionaliteit te creëren. Naast onze standaard configuraties voor boekenplanken, bureaubladen, wandkubussen, sidetables, en salontafels, bieden wij ook maatwerk voor specifieke wensen en eisen.

Onderhoudstips

Het onderhoud van onze zwevende houten planken is eenvoudig. Gebruik een schone, lichtvochtige doek om de planken af te nemen. Voor hardnekkige vlekken kunt u een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Droog de planken altijd na met een schone doek om hun mooie afwerking te behouden.Bij Boekenplankenopmaat.nl streven we ernaar om uw huis te voorzien van prachtige, duurzame en functionele oplossingen die bij uw unieke stijl passen.

Veelgestelde vragen over Zwevende Houten Plank