Levertijd en bezorging

Boekenplanken, wandplanken, keukenplanken, audioplanken, zwevende planken, tv-planken, bureaubladen, losse bladen op maat gemaakt. Wij leveren bijna (99%) al onze producten aan huis in Nederland en in België zelf. Belangrijk, want zo houden we controle op het gehele proces. De levertijd is tussen de 3 en 6 weken.

Na jouw bestelling gaan wij produceren. Wij maken onze producten altijd en iedere keer weer opnieuw in de gewenste kleuren, patronen en maten. Dit traject duurt zo’n 2 a 3 weken afhankelijk van de keuzes in bewerkingen. 

 

 

Daarna hebben wij 1 tot 3 weken nodig voor de planning en bezorging van jouw bestelling. Het transport verzorgen wij voor 99% zelf om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen. Soms versturen wij dus wel met een andere transporteur/bezorger.

Wij sturen van tevoren een e-mail met welke dag en tijd wij langskomen en houden je tijdens de dag op de hoogte als het onverhoopt toch uitloopt of sneller gaat dan verwacht. Je dient wel op de dag van levering het product in ontvangst te kunnen nemen. Thuis, bij buren of familie. Alles is met uitzondering van vakantie en feestdagen.